Hallitus tiedottaa 7.4.2014

VETERAANIEN SM-KISAT

Veteraanien SM-kisat ovat takana, kilpailut sujuivat erinomaisesti. Haasteitakin kohtasimme, mutta kaikesta selvittiin. Palautetta on tullut paljon, positiivista palautetta on aina kiva kuulla! Palautetta tarvitaan, jotta voidaan kehittyä ja kehittää, uusia ajatuksia tarvitaan.

Tuhannet kiitokset koko talkooporukalle, teidän ansiostanne kaikki sujui erinomaisesti! Kiitokset myös kaikille kävijöille, jo pelkkä tapahtumassa mukana oleminen on oman panoksen antamista.

KAHVILA

Kahvilatoimintoja hoitaa toistaiseksi KOSKI Konditoria Oy.

KEVÄTKOKOUS

Imatran Keilailuliitto ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 22.4.2014 kello 18:00. Kokouskutsu on nähtävillä liitteineen keilahallin hallitus tiedottaa –ilmoitustaululla.

HOHTOKARAOKE

 Hohtokaraokea on tarjolla kevään aikana useaan otteeseen:

  • Pe 18.4.2014 kello 14-19 (Huom! Pitkäperjantaina halli auki)
  • Pe 2.5.2014 kello 18-21
  • Pe 16.5.2014 kello 18-21

VEIKKAUKSEN VERKKOKUMPPANUUS

Imatran Keilailuliitto on lähtenyt mukaan VALOn ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata Imatran Keilailuliiton kotisivujen kautta. Imatran Keilailuliitto saa jokaisesta nettisivun Veikkauksen linkin kautta pelatusta pelistä palkkiota. Yhteistyön tavoitteena on antaa meille mahdollisuus kumppanuuteen, josta saamme välitöntä hyötyä ja samalla edistämme yhdessä vastuullista pelaamista ja kehitämme palveluja urheilun ystäville. Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.